علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت

مقیاس انتقام ایران از تروریست ها وسیع تر از حد تصور است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره واکنش عملیاتی به حادثه تروریستی جاده خاش گفت: مقیاس انتقام ایران درگیری با چهار تروریست نیست، ما با دنباله‌های تروریست‌ها درگیر خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 22
کد خبر: ۵۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی ، درباره حادثه تروریستی جاده خاش افزود: نوع و شکل پاسخ به تروریست‌ها را نمی‌توانیم عنوان کنیم، اما هیچ عملی بدون پاسخ نخواهد ماند.

 

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رفتار عربستان و امارات را دشمنانه توصیف کرد و گفت: ما نمی‌خواهیم حتی رژیم‌های حاکم بر کشور‌های اسلامی را دشمن تلقی کنیم.

 

به گفته وی، «پاسخ‌های ما محکم است و آن‌هایی که این پاسخ‌ها را دریافت می‌کنند، با قدرت آن آشنا می‌شوند».

 

وی ادامه داد: این حوادث تروریستی بسیار کوچک‌تر از آن است که روی قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران تاثیر گذار باشد؛ افق نگاه ما شکست قدرت‌های بزرگ است و این حوادث برای ما کوچک به شمار می‌رود.

 

شامگاه ۲۴ بهمن سال جاری یک دستگاه اتوبوس حامل رزمندگان اسلام که پس از اتمام ماموریت مرزبانی از منطقه عازم موطن خود بودند، در جاده خاش- زاهدان توسط خودروی انتحاری تروریست‌های تکفیری هدف حمله قرار گرفت که در جریان این جنایت تروریستی ۲۸ تن از کارکنان نیروی زمینی سپاه به شهادت رسیدند و ۱۲ تن نیز زخمی شدند.

 

به گفته رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، تاکنون هشت متهم در ارتباط با حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان دستگیر شده اند.

ارسال نظر